KVELI RÅNES BREMSETH med nytt show:
LENGE LEVE
I 2018 fullførte humortrioen Kveli Rånes Bremseth det selvpålagte oppdraget å spille forestillingen «Det e itj størrelsa det kjæm an på» i samtlige 48 kommuner i Trøndelag. Til sammen ble forestillingen spilt 120 ganger. Nå er musikkhumoristene klare til å møte publikum med sitt nye show «LENGE LEVE!»
Det er etter hvert mange steder Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke behøver noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100 000 publikummere. Mange av disse har knapt sett showet ferdig før de begynner å se frem til «neste episode». Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt, og de fleste har på vei ut fra forestillingen tørket lattertårer og så anbefalt venner og kjente snarest å oppsøke lokalet det trioen underholder.
Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitarist i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har flere NM-titler i revy. Sammen utgjør de et humormusikalsk Columbi egg med en originalitet og timing som publikum elsker.
I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra bygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-gründer Torbjørn Eger, healeren Dr. Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth.
I showet fortelles det historier som vekker både såre følelser og nostalgi. I tillegg er ”Lenge Leve” stappfullt av humor av godt KRB-merke.
Forestillingen varer ca 90 min

05.02.2020 19:00 Bjugn Kulturhus 445,- Kjøp