Et møte med Liv Ullmann. Om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre.
Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med «LIV» skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for at publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med Riksteatrets teatersjef Tom Remlov.
– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i «Lang dags ferd mot natt» på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). – Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.
«LIV» blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.
På scenen
Liv Ullmann og Tom Remlov

Team
Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund
Forestillingslengde: 1 time 15 minutter (ingen pause).
Premiere: Oslo / Nydalen 28. september 2019
Turnépremiere: Nøtterøy 1. oktober 2019
Produsert av Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

Forestillinger:
Dato: Sted: Voksen: Barn:
22.03.2020 18:00 Bjugn Kulturhus 460,- Kjøp

Nettsiden er designet og utviklet av SocialGrab AS