MAGNUS JACKSON KROGH slo igjennom med boken ADHD: MIN VERSTE FIENDE OG BESTE VENN».

Med 8 bokutgivelser, virale-videoer og det populære foredragshowet «SAMTALEN» har Magnus Jackson Krogh blitt fast inventar på scener rundt i hele Norge.
Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien med barnebokhelten «Turbo Tore».

Det som begynte som en engangs-happening har blitt så ettertraktet at Magnus nå reiser rundt i hele Norge. Magnus møter ukjente programledere, forteller historier og tar publikum med på en reise på godt og vondt.

Magnus har bodd over 20 plasser i løpet av sitt korte liv, så han føler seg stort sett hjemme overalt i Norge.

Dette blir en kveld utenom det normale – slik som Magnus har levd hele sitt liv.

«En kveld med Magnus» har ingen øvre eller nedre aldersgrenser, men publikum må regne med bannskap og sterke historier.

Velkommen til en litt annerledes kveld i kulturhuset 7.november .

07.11.2019 18:00 Bjugn Kulturhus 250,- 150,- Kjøp