Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekkepopklassikere både på engelsk og norsk.

Ikke minst har Sogndalsjenta opparbeidetseg et imponerende stort og trofast konsertpublikum over hele landet, etter å ha turnert med eller mindre kontinuerlig de siste fem årene.

Skram har sluppet to album med Norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe takfra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig»og musikalsk modent.«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister.

Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å haslått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp itoppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.I 2022 tar hun igjen med seg Sleppe tak på veien, etter en noe korona-amputertturné i 2021.

Denne gangen blir det fulle hus! Velkommen på konsert.

26.03.2022 19:00 Bjugn Kulturhus 450,- Kjøp