Tirsdag kveld holdt elevene på musikklinja ved Fosen Videregående Skole sin avskjedskonsert i Bjugn Kulturhus. Politikere i Sør-Trøndelag fylkeskommune og ordførerne ved Fosen var invitert, og et stort publikum hadde møtt opp får å se elevenes siste konsert.

MDD og Peers Internasjonale Teaterensemble
Konserten markerte nedleggelsen av Fosen videregående sin musikk-, dans- og dramalinje, samt deres ungdomsbedrift «Peers Internasjonale Teaterensemble». For å vise hva ungdomsbedriften har fremført, ble det vist et resyme med klipp fra deres 9 musikaler og 35 konserter. Den siste musikalen bedriften satte opp var «Rock of Ages», som gikk på scenen nå i vår. Elevene reiste også til Riga og opptrådte på RIGATV!

Fra eksamener og spillejobber
Programmet besto av en blanding av gamle klassikere, covers og nye låter. I tillegg fremførte flere av elevene noen sanger fra sine eksamener tidligere denne måneden. Konferansier Emma Stormo Andersson ledet publikum gjennom konserten med historier om de talentfulle elevene og gode sitater fra deres morsomme lærere gjennom tre år.

Tusen takk
Tilslutt takket de lyd- og lysmenn, lærere, støttespillere og alle de eksterne hjelperne som har hjulpet dem i løpet av disse årene. Stående applaus var velfortjent og vi kan takke disse fabelaktige elevene for vidunderlige opptredener og gode minner!

Nettsiden er designet og utviklet av SocialScreen AS