Onsdag kveld var det duket for en storslagen 70tallsfeiring i Bjugn Kulturhus. En proppfull sal fikk oppleve de beste sangene fra tiåret med Fosens lokale artister.

Temakvelden
Hvert år setter Bjugn Kulturhus opp store temakonserter, og denne gangen var det 70-tallsmusikken som skulle hylles. En håndfull kjente sanger ble fremført, og mellom sceneinnslagene ble det kronologisk fortalt hva som hendte hvert år dette tiåret. Det ble blant annet fortalt om ferjeleiene, Elvis Presley, Michal Jackson og Rissaraset.

Gjennomført med stil
Mange lokale artister bidro med fantastisk musikk og sangprestasjoner. Bjørnar Harøy, Nina Standahl, Siri Standahl, Mette-Mari Leseth og Hilde Jenssen var noen av gjengangerne på scenen. Alle var påkledd i kjent 70-tallsstil med slengbukse, lange skjortekrager og jakker med mønster. Scenen var blant annet pyntet med lyseffekter, røyk og diskokule, noe som satte stemning i salen.

Flott kveld
Husbandet gjorde en meget profesjonell jobb og sørget for live musikk hele kvelden, foruten en sang, da bandet «Båndtvang» tok over instrumentene. I tillegg til sang og musikk, var det også tatt med et innslag med dans, hvor Trine Onsøien, Marit Dypvik Rødsjø og Lill Siren Stallvik bød på disco moves. Publikum i en fullsatt sal mimret tilbake til de unge tenårene og stemningen var meget god hele kvelden.

Nettsiden er designet og utviklet av SocialScreen AS